Friday, March 5, 2010

ARX-Raamat areneb edasi!


Mitmetes kooliraamatukogudes praegu kasutusel olevat ARX-Raamat 7.0.150 konsulteerib 4. märtsil 2010 autor Argo Roots programmi kasutusvõimalustega rahul olevatele klientidele - Pirita Majandusgümnaasium (ca 900 õpilast)raamatukoguhoidja Margit Sarapik ning Tartu Lastekunstikool, raamatukoguhoidja Asta Liivak.

Vt
siit Phare ISE programm: Infosüsteem Eesti koolidele?? Tolle projekti kohta loe siit! Niipaljuke ajaloost...

Praegu kasutavad kooliraamatukogud veel RIKSi ja URRAM tarkvarasid. Aastal 2008 on need saanud koolide raamatukogudest üpris positiivset tagasisidet.

Kuid ka ARX-Raamat - sündinud Kundas sealse kooli oma õppuri käe alt oma kooli raamatukogu algatusel, ja enne RIKS ja URRAMi tulekut näiteks Tartu linna kõikidele koolidele omandatatud (toona hind 4000.-) - on muutumas võrgupõhiseks, jäädes autori sõnutsi edaspidigi kooliraamatukogudes tasuta kasutatavaks.

Kuna autori töökoormus on teda takistanud programmi täiustamist lõpule viimast, siis on palve kõigile ca 40 kooliraamatukogule, kus kasutuses ARX-Raamatu senine versioon, anda teada kõigist oma tähelepanekuist ja täiendamissoovidest programmi autorile - Argo Rootsile, et sama programmi täiustatud võrguversioonina
edasi kasutada!

Tark mõtleb, rumal maksab! Kunagi massiivse "arvutiajastu" algul oli vist käibel sähendune tarksõna? Tasub nüüdki meeles pidada. Oma soovid ja tähelepanekud saatkem info@arx.ee

No comments: